Akvarell vagy Pittceruza?
Figyelt kérdés
Melyik mitől jobb a másiknál? Nem tudok dönteni melyikből vegyek.2014. márc. 11. 17:09
1/1 anonim válasza:
Nos én a pittcerkát még nem próbáltam,de keményebb,mint a pasztell. Tehát alapba nem vizes technika. Az akvarell cerka meg igen. Az akvarell cerkát próbáltam és ott ha mondjuk színt akarsz keverni ,akkor szárazon nem keveredik rendesen a szín,vonalkás lesz.Ha ecsettel átkened,akkor keverednek a színek,de ha erősen vonalkáztál,akkor az megmarad. Tehát akkor jó,ha olyan félig rajzos félig akvarelles hatást akarsz.
A pitt,ha olyan,mint a kemény pasztell,akkor szárazon is keverhető valamennyire.
Ami pedig a pasztell és az akvarell között a nagy eltérés,hogy az akvarell nem fedő festék,a pasztell pedig képes fedni,így fehérrel rá tudsz menni.
Viszont a pittet fixálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!