Milyen lett a Michael Jacksonos rajzom?
2014. márc. 1. 20:54
3/16 1112 válasza:
Ezt látnia kéne Mikenak!!Tiszta tükör neki!!! Baromi jó lett, és 13 évesen, ez brilliáns, vagy nem is tudom, ezt a szót használják rajzokra? :) Mindegy, nagyon tehetséges vagy, csak így tovább!!:)
4/16 1112 válasza:
*Ja várjá, 3. vagyok, jobban szemügyre vettem, mégse annyira tükör, de akkor is nagyon cool!!!! *-*
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm !:) igen azt tudom h nem teljesen tükör még, de majd még az arcával akarok holnap csinálni valamit mert olyan fehérre sikerült :DD
2014. márc. 1. 21:07
7/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lett! 13 évesen fantasztikus rajzolsz, és még nyilván fejlődhetsz, mert nagyon fiatal vagy. Csak így tovább!
9/16 anonim válasza:
ez tuti nem egy 13 éves rajza... -.- ez nem a te rajzod...
10/16 A kérdező kommentje:
ott az aláírásom keress rám akkor.am mától már 14 éves rajza..de amúgy van jó pár rajzom http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete.. de majd belenyugodsz :) nembaj ha nem hiszed el.:)
2014. márc. 2. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!