Vannak itt NÉPTÁNCosok?
Én is néptáncolok. Nem tudom, hogy miért szeretem. Csak. Úgy jó, ahogy van. Én egy olyan csoportba járok, amit akkor indítottak, tehát már a legeslegelső próbán is ott voltam. Jöttek közben újak, mentek el régiek, de már teljesen összeszoktunk és befogadóak is vagyunk. A suliban mindenki cikinek találja a néptáncot, de ez nem érdekel. Már öt éve táncolok, és az elmúlt 2 évben csak ez volt rendszeres testmozgás, semmi más.
Engem nem érdekelnek a fellépése, nem azért járok, hanem mert szuper. Elvarázsol, és ez a harmadik otthonom.
Nekem is tetszik a zene, a lépések, és ez az egyetlen olyan hely ahol ellazulok és jól érzem magam (mármint társasági helyek közt). Nálunk a társaság is jó, és a fellépéseken a ruhákat is nagyon szeretem.
egyszerűen jó kikapcsolódás. :)
Már 12 ève táncolok, 2 ève 2 csoportban is (vagyis 2 települèsen, amik egymástól 30 km-re fekszenek, mivel az egyik ahol lakunk, a másik település pedig ahol suliba járok). Tehát hétköznapokon 2x2 óra, ès hètvègèn 2x1.5 óra. Szeptember közepètől pedig mèg +2x2 próbám lesz hétvégén, ugyanis egy harmadik csoportba is betagosodom.. :D
Azt hiszem ez elárulja, hogy mennyire szeretem, egy nèptàncos-nèpzenész családban nőttem fel, mindenki a hivatásának érzi közülünk, ès ezèrt szinte minden szabadidőm fel is áldozom, ami megmarad akkor népdalokat tanulok muzsikálnak vagy énekelni..de megéri, hiszen nem teher! :))
Egyèbkènt egy határon túli lányka vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!