Van itt valaki aki jól rajzol négyzetet bele átlókat meg ilyeneket?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 18:12
2/6 anonim válasza:
Kérdező,ha te vagy az,akinek volt már itt egy kérdése,hogy L alakú formát kell ábrázolni,akkor blenderrel összedobtam most egy rajzot
3/6 anonim válasza:
Én nagyon jól rajzolok négyzetet. Szakközépben voltam négyzetrajzoló versenyen is, országos második helyezett lettem! Sajnos az átlók rajzolásában nem vagyok igazán profi, ketten is jobb átlókat rajzoltak mint én, ezért lettem csak második a versenyen. Viszont ismerek egy igazán profi átlórajzolót, most hozzá járok korrepetálásra átlórajzolásból.
4/6 lacatka válasza:
Szabad kézzel ? Mert az ritka mint fehér holló ! Annál már csak az a ritkább aki pontos kört tud húzni. Egy háromszögű vonalzóval viszont bárki !
5/6 lacatka válasza:
Egy négyzet alakú téglatestre ,viszont más választ írnék !
6/6 csizia válasza:
Átfogalmazom a kérdésedet. Van olyan aki jó kockológiából? Az se érthető miért jó az Neked ha mondjuk Én jó vagyok kockológiából? :) Speciel kifejezetten élvezetes része és a rajztanulás alapja mindenféle jobbagyféltekés vakítás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!