Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kérhetek segítséget a történet...

Kérhetek segítséget a történetemben?

Figyelt kérdés

nem vagyok benne biztos,hogy jó kategóriába tettem,ezért külön bocsánat.

A lényeg az lenne,hogy írok egy történetetn,amiben most,egy olyan rész következne,amiben a lány eszméletlen lesz,és a barátja ápolja.Ezt ugye meg szeretném írni,de fontos események történnek azalatt,mialatt a lány kómában van.Ezzel nem is lenne semmi baj,ha nem a lány szemszögéből írnám a történetet.Ezt hogy tudom megoldani? Ez az első olyan történetem,amit kitartóan irogatok,szóval befejezni nem szeretném,és ne szóljatok le,hogy tapasztalatlanként miért írok.Kezdő vagyok,és fejlődök idővel,csak ebben segítsetek kérlek!

2014. jan. 14. 23:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
na meg így átolvasva értelmetlen is lett,szóval tényleg nem tudok írni :)
2014. jan. 15. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:
2014. jan. 15. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
*:D
2014. jan. 15. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves Lany!

Az utana szot azert irhattam ket n-nel, mert en meg ketszaz eves könyveket olvastam gyerekkoromban, a hetvenes evekben, es azon szocializalodtam, na meg lassan husz eve külföldön elek, külföldi nyelvet hasznalok, nem a magyart. Miert rossz a regenyed? Mert a szenvedesböl indulsz ki, ez a motivuma, a konfliktusa es a cselekmenye az irasodnak. A koma rossz drama, mert nem törtenik benne semmi, ez csak a cselekmenyek, a komas szereplö kesleltetese a törtenetben. Önallo jelentösege nem sok van. Azt hiszed, hogy ezzel erdekesse teheted az unalmas cselekmenyt, pedig nem. Ez annak is a jele, ogy nem tudsz mit kitalalni. Aki irni akar, annak többezer könyvet kell elolvasnia, napi szinten kell rengeteget olvasnia. Te mar tizenevesen regenyt akarsz irni, mas vilaghirü irok ennyi idösem csak verseket, novellakat irtak. KORAI!!! Ezert nem is fog menni igazan.

2014. jan. 19. 05:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Értem én,mire szeretnél kilyukadni,de mint mondtam,én ezt nem szeretném ki adni,csupán gyakorlok. Köszönöm szépen a tanácsod,azóta már változtattam a 'regény' témáján. Tényleg elég elcsépelt a kómás dolog,csak hát először az jutott eszembe:) Köszi az építő kritikát,és bocsánat a kiakadásomért,csak nem bírom a kritikát - ezt bevallom - és rosszul esett,egy picit. De hát ebből tanul az ember :)
2014. jan. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!