Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan válhat belőlem tetováló...

Hogyan válhat belőlem tetováló művész?

Figyelt kérdés
Kreatív, manuális (mellék)foglalkozásra vágyom, de nem tudom, hogyan vágjak neki ennek. Elég jó rajzkészségem van, kíváncsi lennék, egy tetováló suli felvételijén pl átmennék-e. Milyen effajta iskolák/kurzusok léteznek Budapesten? Vagy szalonoknál volna inkább érdemes próbálkozni? 25/L

2014. jan. 1. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Sehogyan, mert a tetoválás nem művészet.
2014. jan. 3. 16:45
 2/4 anonim válasza:
0%
Hmm... Végülis a kézügyesség miatt van benne kevés művészet is, de egyébként tényleg nem az. Amúgy nem hiszem hogy van ennek külön suli. Talán, ha alkalmazott grafikára mennél, de még az sem ilyen.
2014. jan. 24. 20:03
 3/4 Krizsa Tattoo válasza:
100%

Tehát nem művészet! 15 éve foglalkozok képzőművészettel és szerintem az egyik legnehezebb művészeti ág a tetoválás. Próbálj meg íves görbe felületre rajzolni alkotni.....majd ha sikerült tökéletesen akkor gondold át amit leírtál....

egy kortárs paca a 90x90cm vásznon az nem MŰVÉSZET csak trágyázás, persze a sok sznob odáig van érte mert érzelem van ben

2014. jan. 26. 18:02
 4/4 anonim válasza:
0%
Már elnézést, de nem mondtam, hogy a "paca a 90x90 es vásznon" művészet! Az meg, hogy mindketten tévedtünk képzeld el emberi tulajdonság. Ja és még valami: szerinted gipszre, vászonra, tojásra festeni smafu? Elismerem nem egyszerű tetoválni, de nehogy azt hidd, hogy ha van egy vásznad meg olajfestéked attól Leonardo leszel.
2014. jún. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!