Hogyan válhat belőlem tetováló művész?
Figyelt kérdés
Kreatív, manuális (mellék)foglalkozásra vágyom, de nem tudom, hogyan vágjak neki ennek. Elég jó rajzkészségem van, kíváncsi lennék, egy tetováló suli felvételijén pl átmennék-e. Milyen effajta iskolák/kurzusok léteznek Budapesten? Vagy szalonoknál volna inkább érdemes próbálkozni? 25/L2014. jan. 1. 22:34
1/4 anonim válasza:
Sehogyan, mert a tetoválás nem művészet.
2/4 anonim válasza:
Hmm... Végülis a kézügyesség miatt van benne kevés művészet is, de egyébként tényleg nem az. Amúgy nem hiszem hogy van ennek külön suli. Talán, ha alkalmazott grafikára mennél, de még az sem ilyen.
3/4 Krizsa Tattoo válasza:
Tehát nem művészet! 15 éve foglalkozok képzőművészettel és szerintem az egyik legnehezebb művészeti ág a tetoválás. Próbálj meg íves görbe felületre rajzolni alkotni.....majd ha sikerült tökéletesen akkor gondold át amit leírtál....
egy kortárs paca a 90x90cm vásznon az nem MŰVÉSZET csak trágyázás, persze a sok sznob odáig van érte mert érzelem van ben
4/4 anonim válasza:
Már elnézést, de nem mondtam, hogy a "paca a 90x90 es vásznon" művészet! Az meg, hogy mindketten tévedtünk képzeld el emberi tulajdonság. Ja és még valami: szerinted gipszre, vászonra, tojásra festeni smafu? Elismerem nem egyszerű tetoválni, de nehogy azt hidd, hogy ha van egy vásznad meg olajfestéked attól Leonardo leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!