Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit fotózzak a fuji film...

Manóka20 kérdése:

Mit fotózzak a fuji film finepix AX300-as gépemmel?

Figyelt kérdés
Témákat keresek...
2013. dec. 28. 21:17
 1/8 anonim válasza:
kérd meg barátnőidet/barátaidat áljanak neked "modelt".sokat lehet így gyakorolni a fotózást, főleg ha kerestek valami szép környezetet, pl parkok, fővárosi terek, esetleg kis szűk utcák
2013. dec. 28. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én egy hasonló gépet vettem zsebfényképezőgépnek. Semmi komolyabb dologra nem alkalmas, csak épp arra, hogy meló közben lekapjam azt ami épp fontos: hibás dolgok, amivel később foglalkozni kell ilyesmik.
2013. dec. 28. 21:22
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom h semmire se jó,de ezzel próbálok boldogulni, mivel ez van jobbat úgy se fogok kapni szóval....
2013. dec. 28. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem a kompaktsága volt a nyerő elsősorban nem a profi fotó elkészítése.
2013. dec. 28. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod, hogy mit fotózz le, akkor lehet nem neked való hobbi a fotózás.

Nem megsérteni akarlak, csak jóindulatból mondom, még ha nem is úgy tűnik.

2013. dec. 29. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek #5 válaszolóval. Ha nincs elég fantáziád ahhoz, hogy számodra megfelelő témát találj, akkor nem való a kezedbe fényképezőgép ünnepnapokon meg kirándulásokon kívül. Ez nem probléma, nem hiányosság, az embereknek csak kis része születik, nevelkedik úgy, hogy képes megfelelő témát találni a fotózáshoz. Te nem ilyen vagy, inkább keress olyan hobbit, aminél nem kell ilyen kérdést feltenned.
2013. dec. 29. 12:32
 7/8 A kérdező kommentje:
de én szeretek fotózni...és nem igazán találok hobbikat...semmiben sem vagyok jó....
2013. dec. 29. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor fotózz olyat, amit szépnek találsz, ennyi a titka a dolognak ;)
2013. dec. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!