Milyen munka lenne jo egy nonek ami boldoggá teszi es jo a fizetese is?
Figyelt kérdés
milyen munka tenne boldogga egy not plusz jol is keresne vele? .. vagy milyen jo szakmakat tudtok?2013. dec. 27. 10:35
1/7 anonim válasza:
Ami érdekli és szereti csinálni. Pl. az egyik osztálytársam orvos akar lenni. Szerintem jól fog fizetni is.
2/7 anonim válasza:
Ennél egy kicsit több kéne. Az tenné boldoggá, ami a vágyait kielégíti. De honnan tudjuk, mik a vágyai?
A fizetés pedig egy bizonyos szint fölött már minden szakmában jó.
3/7 anonim válasza:
Mindenkinek mas. En szertek irodaban dolgozni, jol is keresek, mas utalja mert eddig hulye fonokot kapott es a munkaja is unalmas. Mas szereti a szakmajat, legyen az fodrasz, barmi...
4/7 anonim válasza:
Ez emberfüggő, én egy raktárban kezdtem, havi 120 nettóért , szerettem azt is, de mivel saját házat szerettünk volna elmentem masszőrnek,( rendes masszőrnek...) megvan a havi 190 nettóban így simán megkaptuk a hitelt, szeretem ezt is. Szerintem a legfőbb , hogy szeresd amit csinálsz, persze a mai világban ezt nagyon nehéz elérni.
5/7 anonim válasza:
Én nő vagyok és mérnöknek tanulok. A barátnőm fodrász lett, (ő már elvégezte) egy másik barátnőm alkalmazott grafikus, ismerek egy lányt, aki valamilyen közgazdasági területen fog nem sokára végezni, mindig elfelejtem a szak nevét. Van zenész ismerősöm, óvónő.... hogy mennyire keresnek jól, nem tudom. Manapság úgy vettem észre nincs az a szakma amivel nagyon jól meg lehet élni itthon. De akikről írtam mind nők, egészen eltérő érdeklődési körrel.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen valaszaitokat :) gondolkoztam es az ember olyan munkat szeretne amiben jo is.. En jo vagyok rajzbol es matekbol plusz 2 nyelven beszelek (mert 3 eve angialaban elek) akkor milyen munka illene hozzam ha ezekbol vagyok jo?
2013. dec. 28. 15:05
7/7 anonim válasza:
építész:) építészmérnök, vagy tájépítész, vagy belsőépítész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!