Honnan tudnék ihletet szerezni a rajzoláshoz?
Én mindig zenét hallgatok rajzolás/írás/festés közben. :)
És sok animét nézek,rajzfilmet,nagyon jó ötleteket lehet elsajátítani,és a mangákból is,de ilyen téren én az '50-es évekbeli horror-krimi-sci-fi képregényeket szeretem a legjobban. Mindig megihletnek. :3
Olvass!
Egyrészt az olvasás szórakoztat, addig sem unatkozol, másrészt rengeteg cselekmény, tájleírás, figyelemre méltó jelenet szerepel bennük, legalább is a jó írók műveiben.
Nem is muszáj pont azokat lerajzolni, de adhat a gondolataidnak ötletet.
Egyébként nem csak az én ötletem ez, Amerigo Tot híres zebrás képe is valahogy így formálódott ki, olvasott a zebrák csíkozásáról és megfogta a gondolat, vagyis csupán sávokból hozta létre a zebrákat.
Biztosan ismered. Mondjuk fantázia is kellhet hozzá, de mégsem annyi, mintha mindent Te találnál ki.
Én is az olvasást akartam javasolni!
Mindenképpen jó, mert olyan ötletek és tájak fészkelnek a fejembe, hogy muszáj lerajzolnom... Nekem eddig bejött és született is egy szép pasztellkrétás kép is belőle.
Szerintem mindenképpen próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!