Ez jó lenne egy horrortörténet alapcselekményének? Ki lehet ebből valami hátborzongatót hozni?
Elkezdtem írni egy horrorsztorit. Itt van belőle egy kis részlet:
„Do you know the feeling when a knife enters your pregnant belly below your belly button? Now you’ll know it.”- said the woman and she stabbed Becky 3 times. After each stabbing the blade was twisted in Becky’s belly. She felt enourmous pain under her navel. She just cried and cried…
„Stupid bitch!”-said the killer and she went away.
Becky lied on the ground and cried permanently. The stab wounds on her pregnant belly were very serious. Her uterus and stomach were badly injured and because of this she lost much of blood. She bled from her vagina, her stab wounds and womited some blood, too.
Szerintetek folytassam tovább az írást, vagy nem érdemes?
1) ez nem horror, max thriller
2) 3x hasba lett szúrva a nő és vérzik, most ettől essük hanyatt, hogy micsoda sztori?
3) sok a szóismétlés
4) a hány igét v-vel írjuk és nem w-vel
Nem ismerem a teljes történetet - már ha létezik egyáltalán - de amit ide leírtál, szerintem nagyon hatásvadász. Alapból nem szimpatizálok a darabolós, véres sztorikkal, mivel a legtöbbjük a levágott végtagokon meg a hányáson kívül majdhogynem semmit sem tud felmutatni, de ha az ember ügyes, lehet ilyen elemekkel is egy alapvetően ijesztő (és nem simán gyomorforgató) történetet kreálni.
Neked nem sikerült. Ne haragudj.
stab 4x, belly 4x
szerintem az angolt ne erőltesd, először magyarul tanuld meg az írást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!