Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik a legdrágább festmény?

Melyik a legdrágább festmény?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy a sikoly de a mona lisáról nem találtam még árat.

#festmény #sikoly #mona lista
2013. nov. 14. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:

A legtöbb oldalon a weben úgy határozzák meg, hogy a legdrágábban eladott képeket veszik a legdrágábbnak. Szóval amik nem eladóak, azoknak ilyen értelemben nincs ára, maximum eszmei értéke, ami kb. semmit nem jelent. (Esetleg a biztosításhoz kell.)

[link]

[link]

stb.

2013. nov. 14. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Leonardo da Vinci festményei.Egyrészt gyönyörűek, másrészt a művész tökéletességre törekvése miatt hosszasan dologzot egy-egy képen, nagyon kevés van... (10 és néhány befejezetlen) Rengeteg rajz, tanulmány, mérnöki terv mellett a festményei példátlan kincsei a világnak. Nem is nagyon utaztatják őket, mert kifizethetetlen a biztosítás.. Ha igaz, hogy eredeti, talán ez a szenzációs lelet az egyik legdrágább:)

[link]

2013. nov. 14. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
*dolgozott
2013. nov. 14. 13:06
 4/5 schocko ***** válasza:
A Mona Lisa...úgy emlékszem 600 millió dollárra van biztosítva, de annyiért meg is vennék, ha eladó lenne...
2013. nov. 14. 13:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor Da Vinci alkotásai egy külön kategória :D
2013. nov. 15. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!