659 Szerelmes verset írtam eddig. Van valami komolyabb portál, akik elolvassák és megjelenítik? Nem olyanra gondolok, ahol amatőrök és a versírás alapvető elveit sem ismerők vannak publikálva, hanem egy színvonalasabbra.
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 16:17
2/8 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, küldenél nekem egy párat? Amit a legjobbnak gondolsz. Tényleg nem kritizálni akarlak, puszta kíváncsiság. Egyébként az Ifjú Amatőr Költők Társasága jutott eszembe, nem tudom, kellőképp szimpatikus-e neked...
3/8 A kérdező kommentje:
Szívesen küldök de csak holnap mert ma már nem érek rá szelektálni
2013. nov. 11. 16:48
4/8 anonim válasza:
A szám nem minden. Shakespeare is csak 150 valahány szonettet adott ki. Nem véletlenül. Én is írtam már vagy 1000 dolgot de igazán jó nincs. Pedig olvasok és tanulok folyamatosan. Ókori, kortárs, mindenféle...
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nincs két egyforma. Mintha egy dolgot 659 féleképpen írnék le. De ezeket legalább húsz ember olvasta és nem mindenki a legjobb barátom ha érted de ettől független is mindenki nagyon jónak tartotta
2013. nov. 12. 07:46
6/8 anonim válasza:
Engem kifejezetten érdekelne. Ha át tudnál küldeni 1-2-t az jó lenne.
7/8 A kérdező kommentje:
Oké mindenki kap aki akar de legyetek türelemmel mert nem egyszerű átválogatni melyik legyen az. Csak a cimek egy oldalt töltenek meg :D
2013. nov. 12. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!