Mirk kérdése:
Előfordult már veletek, hogy hirtelen magával ragadott az ihlet a zene hatására?
Figyelt kérdés
Valahogy elkeveredtem a youtube-on a Carmina Burana-ig és nem bírtam abbahagyni, folyamatosan csak ezt hallgattam. Éreztem magamban a késztetést, hogy most csinálnom, alkotnom kell valamit. Előfordult már valakivel hasonló?
Végül ezt alkottam:
Sziklasirám
Ó, nagy tenger, te végtelen,
Acélos kék förtelem,
Hullámaiddal versz szüntelen.
Szilaj vagyok, szilárd, erős,
Mégis könnyedén megölsz,
Ha századok alatt is, de felőrölsz.
Gyűlölsz engem, megvetsz talán,
Vagy dühöngsz csupán,
Tombolsz egy szikla oldalán?
Hallod-e zúgó sikolyaim,
Látod-e lehulló ormaim,
Habjaid közt örökre elvesző hamvaim?
Talán emlékszel majd rám,
Miután végleg elragadtál,
Miként tört hullámod egy magányos sziklán.
2013. okt. 24. 01:30
1/5 anonim válasza:
ha tudnád mennyiszer:) olyankor érzem magam a legjobban.
2/5 anonim válasza:
Én már évek óta festek és különböző zenék különböző hangulatú képeket hoznak ki belőlem. Mai napig emlékszem minden egyes festményemnél, hogy melyiknél mit hallgattam, mialatt készült.
3/5 anonim válasza:
tartalmilag tetszik a versed és az is ahogy kapcsolódik a carmina burana-hoz. azon gondolkodom nem lenne e jobb a végére is kérdőjel.
5/5 anonim válasza:
Nagyon jó vers! Örülök, hogy vannak ilyen emberek, nagyon kreatív vagy! A CB tényleg jó darab, nem csoda, hogy ilyen hatással volt Rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!