Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miert van az hogy egy ido...

Miert van az hogy egy ido utan jonak latom azokat a kepeket amiket eloszor szornyunek lattam?

Figyelt kérdés
Van olyan hogy keszul rolam par kep, amik kozul rogton elso latasra kiszurom hogy melyik az ami szerintem jo, es melyik az ami szerintem szornyu. Aztan nezegetem egy ideig, es rajovok hogy nem is olyan szornyuek. Vagy elmulik egy ido, es nem ertem hogy mit lattam annyira szornyunek azon a kepen. Ahogy megfigyeltem altalaban azokat a kepeket latom szornyunek, amiken tudom hogy feszengtem, nem volt termeszetes az arckifejezesem, tehat ujra atelem a fenykep keszitese pillanataban tapasztalt erzeseket. Majd amikor egy ido elmulik, gondolom az erzes is feledesbe merul, es mar nem is latom szornyunek. Felreertes ne essek, nem igy probalom vigasztalni magamat, hogy akkor rolam nem is keszul rossz kep, mert bizony van amit ot ev mulva is szornyen rondanak talalok, pedig az akkori erzesek mar reg feledesbe merultek. Van ennek valami pszichoologiai alapja?
2013. okt. 21. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Válaszolni sajnos nem tudok de amúgy velem is ugyanez van. Szerintem talán azért mert ha sokadszorra nézünk egy képet akkor a szemünk már hozzászokik és ezért nem tűnik olyan szörnyűnek. Persze vannak képek amin az idő se segít :D
2013. okt. 21. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Az első benyomás az igazi......

[link]

2013. okt. 22. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Eltelik egy kis idő, és már nem azonosulsz az akkori önmagaddal. Valamint a negatív érzelmek amik a kép elkészültekor jelenvoltak, addigra elhalványulnak- a múltat mindig kicsit szebbnek, könnyebbnek látja az ember.
2013. okt. 23. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem pont fordítva szokott lenni, a régi képeim, amik akkor tetszettek, most már nagyon nem tetszenek...

Egyébként az utolsó válaszoló szépen leírta a kérdésedre a választ.

2013. okt. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!