Hogyan lehet kiadót találni egy könyvnek?
Talán ez ad valami ötletet:
Mindenesetre sok sikert!
Miről szól a könyved, (ha szabad ilyesmit kérdezni)? :)
Kedves Kérdező!
Bármelyik kiadó kiadja a könyved, ha hajlandó vagy finanszírozni. Ha nem áll rendelkezésdere megfelelő mennyiségű pénz, akkor viszont a kiadóra kell bíznod a döntést, megjelentetnek-e vagy sem. Ők ismerik jobban a piacot, mit lehet eladni, mit nem. A könyvkiadás sem jótékonysági intézmény.
Üdv R.
Kedves R.!
Természetesen én sem gondoltam, hogy egy kiadó jótékonysági intézmény lenne, és számomra is egyértelmű, hogy nekik kell eldönteni, érdemesnek találják-e a könyvemet kiadásra. Azonban, ha nem tudok velük kapcsolatba lépni - pontosítok: ha nem reagálnak kapcsolatfelvételi kísérleteimre - , akkor hogyan tudnák eldönteni, mi a véleményük a könyvemről?
Nincs ilyen irányú tapasztalatom, tehát nem tudom, mi a teendő.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Kérdező!
A lerázhatatlan előszobázást javaslom. Mindig több másolat legyen Nálad, az eredetit tartsd otthon. Lehet, sose kapnád vissza az eredetit.
Üdv R.
A mai helyzetben majdhogynem lehetetlen kiadót találni, aki vállalja a kockázatot egy névtelen új íróval, ha mégoly jó is. Baromi sok pénzről beszélünk, hiszen nem csak a kiadási munkák, hanem a népszerűsítés is sokba kerül. Te mellesleg nem gazdagodnál belőle, alig 7.50-re jön ki a jogdíjad egy példány után.
Javaslom a magánkiadót. Ha gondolod, priviben elküldöm az elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!