Van ötletetek, hogyan készítsem el a plakátomat?
Az a feladat a suliban , hogy: Egy plakátot kell készíteni az olvasással kapcsolatban.A3-as lapra,
Tudtok valami ötletet adni hogy mit rajzoljak rá? Mit írjak rá?
Várom a kreatív ötleteket! Köszönöm
A betük legyenek a plakát hangulatához illők, így, mivel könyvekről van szó szerintem érdekes lenne különféle nyomdai betüket felvonultatnod a plakáton pl. különféle antikvák, régi írógépes, szögletes betük, vagy gótikusak, amik a Guttenberg bibliára is utalhatnak.
Szerintem próbáld meg az olvasás közegét helyezni a kép leghangsújosabb pontjába (tehát ne a modjuk olvasó, fantáziáló ember arcát, nem is a könyvet, hanem a köztük létrejövő figyelő viszont).
szerintem formázhatnál az A3mas lapból egy kinyitott könyvet és írhatnád arra.
az a baj hogy nem tudom elmagyarázni hogy gondolom, pedig a fejemben menőn néz ki.
a lényeg, hogy mondjuk 3 lapot használsz. lesz egy alsó, ami egyenes. aztán a következőt behajtod a közepénél, csak hogy a könyv "lapjai" kicsit befelé álljanak, és a 3.at is így. és a harmadikra írsz, nem tudom így érted-e..
ráírhatsz oldalszámot, mondjuk 67. 68., írhatod úgy, mintha tényleg csak egy fejezet lenne egy könyvben vagy nemtudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!