Mit szóltok az Alföldis istván a király szereposztásához? Bővebben kifejtve.

A kérdésed javítva: Mit szóltok az alföldis István a király szereposztásához? Még egy kicsit javítva: Mit szóltok az Alföldi Róbert rendezte István a király című előadás szereposztásához? Kifejtenétek bővebben?
Ha egy egyszerű kérdést nem tudsz megfogalmazni, akkor aligha a színházélményeidet gazdagítod nap mint nap.
Mit kellene bővebben kifejteni a szereposztáson? Nagyon jó rendező, nagyon jó színészek. Feke Pálban kissé bizonytalan vagyok. Nem vagyok az egyetem tanára, szakmai indoklást ne várj.

Egy nagy valószínűséggel provokatív céllal kiírt kérdésre milyen választ vársz?
Bővebben kifejtenéd ezt? Láttad az előadást? Mikor voltál utoljára színházban, mit láttál, mennyire volt jó a szereposztás?
Ügye úgy vélted, hogy majd bé és zsé kezdető jelzőkkel tűzdelt fröcsögések fognak jönni?

Udvaros Dorottyát láttam már ezer megy egy szerepben, amit nagyon jól játszott. De ebben a darabban nem tetszett. -Olyan volt nekem, mintha egy instrukciót kapott volna Alfölditől, mégpedig azt, hogy nézzél szigorúan. És ebben ki is merült a szerepe.
A többi szereplő nem volt annyira mellélőtt dolog, bár tény, hogy Feke Pálnak jobban kellene figyelni a súlyára, azért mégiscsak egy fiatal színész,nem pedig egy részmunkaidős Gombóc Artúr.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!