A Queennek miyen hatásai voltak/vannak a társadalomra?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 17:09
1/6 anonim válasza:
Ha az együttesre gondolsz, szerintem semmi, maximum nagyobb figyelmet kapott az AIDS Freddie miatt.
2/6 anonim válasza:
Első nagyon,de NAGYON el van tévedve.
3/6 A kérdező kommentje:
2. akkor kérek jobb választ :)
2013. szept. 20. 14:50
4/6 LACI115 válasza:
Értékeket közvetitettek!
Nem úgy ahogyan a mostani együtesek.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Persze, hogy fantasztikus együttes voltak, nem is azt vitatom, csak azt mondom, hogy direkt nem nyilvánultak meg politikai és hasonló kérdésekben mint pl. a U2, Madonna, John Lennon stb. Freddie is nyilatkozta, hogy egyszerűen könnyed, szórakoztató dalokat ír ilyen tartalmak nélkül.
6/6 anonim válasza:
Talán az AIDS nagyobb figyelmet kapott általuk. Úgy értem, egy olyan ember halt meg akit sokan szerettek. És nőtt a toleranciaszint az aids betegekkel/iv fertőzöttekkel szembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!