Segítség kezdő vagyok. Hogyan legyek igazán jó rajz/festő művész?
http://www.youtube.com/watch?v=-c56wk4At2Q
leginkább a fenti linken lévőhöz hasonló dolgok jönnek be szeretném kipróbálni a Brush markert(ecsetfilc) ha tudom később eladnám amit csinálok. Kedvelem a Calligráfiát is de ahhoz még soha nemvolt eszközöm.
Az ecsethez nem nagyon értek (viszont szívesen kipróbálnám) inkább a filcekhez és a ceruzához. de tetszik az ilyen ceruza+ecset+filc megoldás is.
mit ajánlotok miket vegyek szerintetek és melyikkel tudnék szebb/eladhatóbb dolgokat alkotni?
Elnézést ha kissé zavaros! :)
Köszi de nem B-pesti vagyok. Nyíregyháza mellett lakom (kb 15km re) oda lehet benézek ha lessz rá időm.
Még a kérdéshez annyit hozzátennék hogy imádom a szörnyeket, sárkányokat.. :)
meg az ilyet ez is gyönyörű:
Te most a művészeket fikázod?
ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni és kérlek máshol panaszkodj én értelmes válaszokra vagyok kíváncsi a kérdésemmel kapcsolatban. Köszi.
Kedves Kérdező!
Profi segédeszközöket itt találsz:
Van webáruházuk, kiszállítanak akár Nyíregyháza mellé 15 km-re is.
Javaslom, fejleszd az ízlésedet, járj kiállításokra, járj rajzszakkörbe, önképző körbe és amatőr művészek alkotótáborába, végezd el ezt:
majd ezt:
Persze, ha a fenti javaslataimra hallgatsz, se biztos, hogy igazán jó rajz/festő művész leszel. Azt semmi nem garantálja.
A fenti videókon szereplő alkotók dolgai impresszívek, arra, hogy tanulj belőlük, jók. És természetesen élvezhetők. De a képek -minden értéküket elismerve- hm, egy meseillusztráció szintjét érik el. Te összekevered a Rád gyakorolt hatásukat avval, hogy művészettörténeti ill. esztétikai szempontból mi az értékük. Nagyon szubjektív vagy. Ezt jeleznem kell feléd, hogy később kevesebb csalódás érjen.
Üdv és jó alkotást kíván R.
5 Ez a hozzászólás téged mínősít, főleg őgy hogy a másik ember kizárólag a véleményt irta le a te első reakciódra.
Olcsó játékod volt a te szintednek megfelelően amit saját magad igazoltál.
köszönöm a felhomályosítást mostmár értem hogy mire írta hogy utálja :D legközelebb majd jobban átolvasom főleg így estefelé :) Bocsesz..
A 6. válaszolónak pedig köszönöm a sok linket majd átnézem őket :)
[link] -ról rendeltem Touch Brush Marker-t, és szerintem nagyon jó. Viszont tényleg csak akkor érdemes rendelni, ha vagy nagyon gazdag vagy, tehát mindegy az a kiadás, vagy nagyon is komolyan gondolod. Nem olcsó mulatság sajnos.
Amíg gyakorolsz, a Tesco-ban van olcsóbb, és természetesen közel sem annyira profi ecsetirón, de azért szerintem elég jó. Nekem régebben volt és szerettem. (: Ilyet keress:
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!