Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Elkészült az ajándék, vélemény...

Elkészült az ajándék, véleményeznétek?

Figyelt kérdés

Még szombaton tettem fel egy kérdést, mikor félkész állapotban volt egy ajándék és kértem a véleményeteket. Most készen lett, így fogom átadni. Várom az őszinte és kritikus kommenteket, hogy szerintetek milyen lett a végeredmény?

[link]

2013. aug. 26. 12:24
1 2
 1/19 anonim válasza:

WOW! *-* Szuper!!!

Tuti örülni fog, akinek készíted!

2013. aug. 26. 12:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ezt te a saját kezeddel hoztad össze akkor le a kalappal!
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép lett, két dolog:

- a jobb szembogár kicsit túl nagy, ne érjen le az alsó szemhéjig, szerintem

-az orr nem elég plasztikus. Adj neki egy kis fényt, és mélységet, a többi lehet sötétebb (közben a saját kutyám orrát nézem éppen.:)

4/19 anonim ***** válasza:
Jó rajz, tetszik. Ha akinek adod, van is valamilyen kötődése a kutyához, akkor biztosan örülni fog neki. Én bekereteztetném és kitenném a falamra, ha mondjuk a kutyámat ábrázolná.
2013. aug. 26. 12:29
 5/19 anonim ***** válasza:
Szép aprólékos. Nem tudom mennyire hasonlít az eredetire, ahhoz látni kellene a referenciát, de a határozott vonalvezetésed alapján gyakorlott lehetsz, tehát gondolom azzal sincs baj :) ami kicsit zavar, hogy a háttér az totál fehér. Kevés tónust szokott az is kapni, de ez már a te dolgod :)
2013. aug. 26. 12:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, én készítettem. Szeretnék a fotorealisztikus rajzolás szintjén lenni, remélem egyszer elérem. Köszönöm az észrevételt, igyekszem korrigálni!
2013. aug. 26. 12:31
 7/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Tanulsz rajzolni vkitől?
2013. aug. 26. 12:34
 8/19 A kérdező kommentje:

Igen, a háttérrel mindig gondban vagyok, ha kapnak is hátteret a rajzaim, azok mindig kb. így néznek ki, ez egy régebbi alkotásom:

[link]

2013. aug. 26. 12:34
 9/19 A kérdező kommentje:

7-esnek:

Nem járok rajztanárhoz, a netről szerzem a tudásomat tutorialokból és rajzoldalakról. Régóta rajzolok, de kb. másfél éve kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. Egyébként 32 éves vagyok.

2013. aug. 26. 12:36
 10/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok, nekem elállt a lélegzetem!
2013. aug. 26. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!