Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol lehet nyomdát készíttetni...

Hol lehet nyomdát készíttetni Budapesten?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 17:41
 1/6 anonim válasza:

Nyomdát akarsz nyitni?

akkor az ipari telepeken néznék szét van-e kiadó vagy eladó terület!

attól is függ, hogy ofszet/flexo/digitális nyomdát akarzs nyitni.

ha az előbbi kettő akkor ajánlott a külvárosi területeket megnézni,m ert lakott területen belül elég nehéz manapság az előírásoknak megfelelni a különféle környezetvédelmi szabványoknak megfelelni, de ha digitálisról beszélünk azt akár egy irodaházban is megoldhatod!

kicsit több konkrétumra lenne a tervezéshez szükség...

remélem segíthettem, ha kérdésed van még HAJRÁ!

2013. aug. 18. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:
hát egy kicsit más elképzeléseim vannak,szóval csak egy 'pecsétet' (ha így érthetőbb) szeretnék csináltatni a logómhoz.
2013. aug. 18. 15:23
 3/6 anonim válasza:

akkor ez egy rosszul kiválasztott megfogalmazása a kérdésednek, amit te keresel azt itt találhatod:

[link]

[link]

2013. aug. 19. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy félreérthető volt. a nyomda az nyomda. az üzletet meg nem készíteni hanem nyitni szokták.
2013. aug. 19. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért, de szerintem az előző válaszoló a reakciód helyett egy köszönetet érdemelt volna a normális válaszára. Mellesleg tényleg több belátás szorulhatott volna beléd: ha rosszul fogalmazol meg valamit, még ha némi agyalással ki is lehetne következtetni, hogy mit akarsz, ami nem biztos, attól még rosszul van megfogalmazva. Ilyesmit egyszerűbb tudomásul venni, mint még utólag is kiállni a szótévesztés mellett.
2013. aug. 20. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nyomdában dolgoztam,az meg nem bélyegző volt, tehát félreérthető.
2013. aug. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!