NEM HIRDETÉS! Megtudnád hallgatni a "klasszikus" zenémet? És értékelni, véleményt adni róla?
Heló! Készítettem saját örömömre egy "klasszikus" zenét. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem az, hogy mi az ami jó, mi az ami rossz, lehet-e benne relaxálni, esetleg vált ki valamilyen érzést.
zene link: [link]
Pozitív/negatív kommentekre kíváncsi vagyok.
(nem hirdetésnek szántam a kérdést)
Az elején az a "periódus" túl hosszú. A közepénél a magas hangú hangszernél érezhető hogy programmal csináltad, és még mielőtt van a drop, lehetne egy kicsit hosszabb szünet is mert így egyből jön
Szerintem van érzéked a zenéléshez, jó lett
Nekem tetszik, az eleje kicsit Ludovico Einaudi zenéire hasonlít. Filmzeneként el tudnám képzelni valami autós-helikopteres menekülős jelenetnél :)
Ne add fel a zenélgetést, szerintem jól megy :)
Milyen programmal csináltad?
Nekem amúgy tök tetszenek ezek az instrumentális zenék, bár a dallamot nem igazán értettem és egy kicsit elhúztad az egészet. Jó viszont hogy sok hangszert alkalmaztál benne és így a hangszín is változatosabb.
A kellő hatást még gyakorold, de amúgy jó lesz(6 év zeneiskola) &:^)
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy megírta saját véleményét / tanácsát! :D
Meg is változtatom az elejét, igen eléggé lapos lett. Próbáltam a hirtelen robbanásra ügyelni, ahogy a "nagyok" csinálják mint pl: Hans Zimmer :D
Fl Studio a zeneszerkesztő neve. Klasszikus hangszerek -> Edirol Orchestral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!