Milyen festő volt Hitler?
Figyelt kérdés
Attól, hogy nem vették fel még lehetett jó, nekem tetszenek a képei. Egyébként eladott képeket, szóval nem lehetett olyan borzalmas.2013. aug. 12. 15:13
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem is tetszenek a képei. Dehát nem vagyok szakértő, és az sem tudom hogy miért nem vették fel, vagy mi probléma volt...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem érte el a ponthatárt. :D
Építésznek ajánlották, de ő festő akart lenni. Épületeket remekül lefestett, de mást már annyira nem.
2013. aug. 13. 09:58
3/5 anonim válasza:
Nem vagyok szakertö,de en azt hallottam,hogy jol tudok hazakat,tajakat festeni,rajzolni,de embereket egyaltalan nem tudott rajzolni es ezert nem vettek fel...
5/5 anonim válasza:
Én porcelánfestőnek tanulok, és valamennyire értek is hozzá.
Sok képét láttam, és van egy-két dolog, amibe bele tudnék kötni, de ezt leszámítva tény és való, hogy volt benne tehetség. Vannak nagyon jó képei, amik személy szerint nekem a kedvenceim, és abból szívesen kitennék egy-kettőt a falamra. :)
Szóval szerintem jó festő volt, és ezt nem elfogultságból mondom!!
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!