Mit rajzolnál ajándékba?
A nagynénémnek szeretném adni. Az a baj, hogy nem igazán tudom mit szeret, pedig elég jól ismerjük egymást, de sosem került szóba. Azt tudom, már régebben is mondta, hogy örülne egy ceruzarajznak. Sajnos, nem tudok senkitől segítséget kérni, így valami általánosabb dologra gondoltam. Tájkép, virág, stb. Viszont ezekben pont a szín a lényeg, szürkében nem mutatnak túl jól.
Tudtok valamit ajánlani?
Azért pár dolgot tudok mondani. Nagyon szeret utazni. A kedvence helye, ahol már járt is az Görögország és Párizs volt. Szívesen nyaral a Balatonon is. Végülis, nem "követelmény", hogy grafittal készüljön, de már többször is megemlítette, hogy annak örülne legjobban. Szerintem meg is ígértem neki, bár nem biztos. Rögtön tájképekre gondoltam, de az szebb színesben. Vagy szerintetek szürkében is jól mutat?
Nem tudom, rajzoljak neki portrét? Kiről?
Csináld azt, hogy a lapra rajzolsz kicsi fotókat, amin rajta van a nagynénéd az Eiffel torony előtt, meg a többi helyen is a hasonló műemlékek előtt. Aztán a fotókon kívülre rajzolj mondjuk repülőjegyet, meg mittomén Colosseum kulcstartót, szóval ami az utazásaihoz köthetők.
Ez olyan lenne, mintha mondjuk az asztalra lennének ledobálva ezek a cuccok. A fotók kicsit ferdén meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!