Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik sztárt érdemes lerajzolni?

Melyik sztárt érdemes lerajzolni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 22:26
 1/8 anonim válasza:

Én Tarja Turunent szoktam.

De olyan szárt érdemes lerajzolni akinek karakteres arca van mint pl doktor housenak na én őt lerajzoltam és mindenkinek tetszett.

2013. júl. 25. 22:38
 2/8 anonim válasza:

De nekem van rajzom shakiráról, kesharól, mr beenről, rihanáról.

De van csőrike, és garfield rajzom is :-)

2013. júl. 25. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is a karakteres arcokat szeretem,de kevésbé karakteres arcnál is fontos a megfelelő nézet. Meg kell találni azt a szöget,ahonnan az illető arca a legjobban erősíti személyiségét.

Ha karakteres arcokat szeretnél,akkor sok rock zenész van,akinek arcára kiült az életmódja:)

Én mondjuk 'sztárok' közül filmszereplőket rajzoltam eddig ,de nem sokat.

2013. júl. 26. 08:27
 4/8 anonim válasza:

Olyan portrékat is tök jó rajzolni akiknek göndör a hajuk. Én legutóbb nem is egy sztárt rajzoltam le hanem egy punk csajt, ő ugyan nem sztár de sokaknak tetszett az egyediség és a frizura miatt.

Pl olyan sztárt is tök jó rajzolni aki helyes srác és emellett még jó izmos is amikor kocka hasat rajzolsz sokat kell árnyékolni és ha jó árnyékolsz olyan lesz a rajz mint egy fénykép. :)

Múltkor rajzoltam egy izmos srácot valami sztár de nem tudom ki.

Viszont nehéz portrékat akkor rajzolj ha elég jól tudsz már rajzolni, ha még nem tumsz annyira akkor érdemes a neten beírni hogy portré rajzok, vagy dravings és abból meríthetsz ötletet.

2013. júl. 26. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Győzikét , Pákót.
2013. júl. 26. 10:18
 6/8 anonim válasza:
Lakatos britniszpírszt
2013. júl. 26. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Amelyik fizet érte.
2013. júl. 27. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Torgyán Józsit
2013. aug. 13. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!