Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van itt olyan, aki graffitizik...

Van itt olyan, aki graffitizik, és ezt akár nyíltan, akár név nélkül vállalná?

Figyelt kérdés
Szeretnék erről beszélgetni az illetővel... lehet anoniman is, ha valaki úgy szeretné...

#graffiti #falfirka #graffitiző #firkáló
2013. júl. 21. 21:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, igényes graffitire gondoltam,...
2013. júl. 21. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Van.
2013. júl. 21. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én graffitiztem régebben olyan 8-10 éve már, és azt az igényes graffitit nem azt a pár vonást aztán csá. Igaz nem voltak a munkáim profi színtűek de a betűk variálásával és a színek játszásával elég jókat csináltam ahhoz képest.

Én egy rajz füzetbe graffitiztem vagy papírlapra, falra nem mert itt ahol élek sajnos mindenkinek sas szeme van és akkor is az volt mindenkinek bajt meg nem akartam vele.

Egyszer graffitiztem falra egyik régi haverommal még vagy 6 féle festékszórót használtunk el legalább 3 napig dolgoztunk rajta szinte reggeltől estig kisebb megszakításokkal, akkor falra ment, egy garázs oldalára a tulaj engedélyével mert meglátta akkor a haverom rajzát amit közösen csináltunk és minket megkért hogy díszítsük fel ezzel a garázsának oldalát ami elég lehangoló volt. Pénzbe nem volt sok, de jól elvoltunk vele.

A legnagyobb problémám az amit nagyon bánok hogy sajnos nem tudtam megörökíteni pedig nem ártott volna mert sokan kíváncsiak voltak rá. A házból a tulaj már 6 éve elköltözött az új tulaj meg teljesen eltávolította a művünket sajnos. A füzeteim amibe megcsináltam utólag szinte majdnem a pontos mását azt a szüleimnél hagytam a padláson amikor elköltöztem otthonról, és ugye már sok éve nem csináltam ilyet így eszembe sem jutott elhozni azt, csak egyszer régebben szó volt erről hogy kicsinált ilyet mert volt olyan időszak amikor elég nagy divat volt ez, és akkor gondoltam hogy előszedem de nincs meg, valószínű vagy ki lett dobva, vagy véletlenül oda adták papírgyűjtő iskolásoknak, ez már rejtély marad sajnos, és ma már nem lennék képes ugyan azt a szintet kihozni magamból, maximum sok gyakorlással, de időm az nincs, meg már nem is vagyok úgy lelkes sem.

Én erről igazából csak ennyit tudtam írni, ha esetleg van kérdésed írhatsz ezzel kapcsolatban de nem hiszem hogy ennél többet tudnék ezzel mondani.

2013. júl. 21. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Szia

2 hónapja graffitizek, kezd alakulni a stílusom, de ha valami akkor toy nem vagyok.

Aki nem festékszórózott az nem élvezte ki még igazán! Én a ház falára szoktam (amit senki nem lát) és nehéz kezelni a kannákat, de hihetetlen jó, a festék szaga, a fényes színek, elbűvölő.

Bár a graffitinek áltlában proletárok a tagjai, persze sok a gazdag profi de hidd el hogy budapesten aki graffitizik az bulizni jár, füvezik, szóval érted.

Tagelni is szoktam, számomra ez egy szignó, tud ez is nagyon jól kinézni, lásd kalligráfia

Illegálisan nem toltam, bár vágyom, de a józan eszem visszatart.

Igényes graffitiket csinálok, bár nem durvákat, azért az arányok és a szinek rendben vannak.

2013. júl. 22. 02:49
 5/7 anonim ***** válasza:
ha 2 hónapja graffitizel akkor toy vagy... és leirás alapján a hozzállásod is toy! 2 hónap alatt megse lehet ismerni ezt a szubkultúrát. 3-4 év után dől el hogy valaki csinálja rendesen vagy sem. tapasztalatból modnom. senkit nem akartam megbántani ez csak igazság. Amúgy a kérdésre válaszolva: Van :)
2013. júl. 22. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
jolvanna toytoy vagyok :DD
2013. júl. 22. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

nem tudom, mire vagy pontosan kíváncsi, de ha tudok, szívesen válaszolok...!

Fb.: Graffiti készítés.

2013. júl. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!