A Ljubityel fényképezőgéphez hol lehet filmet venni?
Nem akarlak megbántani, de hogyan akarsz vele fényképezni, ha filmbeszerzési forrást is gond találni?
Természetesen fotószaküzletben - hagyományos boltban, ahol tartanak még filmet. És értenek is hozzá.
Az ilyen Ljubityel gépekbe 6 centi széles filmtekercs kell ha minden igaz, de abból is van többféle - ebbe talán a 120-as jó. Ezzel kb. egy tucatnyi 6*6-os kép fér a tekercsre.
Ez volt az első találat a google nevű csodás oldalon, náluk elképzelhető hogy van, telefonon biztos nagyon szívesen megmondják:
Végre valaki, aki tényleg fotózni akar, nem kattintgatni.
120-as film való bele.
Ha bemész egy normális fotósboltba, biztos hogy segítenek.
Nem egyszerű a kezelése, de megéri a fáradságot.
Ezen a gépen megtanulsz fotózni.
Fotózz.hu-n találsz lubitellel készült képeket, érdemes megnézni
Szerintem egy kicsivel újabb technikán, tehát egy "modern" filmet használó, de teljesen mechanikus gép is megtenné tanulni. Én 14 évesen használtam először apám két egyforma Yashica MG-1 gépe közül az egyiket, ott is mindent te állítasz - mégis gyakoribb a film hozzá, teszem fel olcsóbb is.
(bár nem érek rá fotózni, hiába van itthon jópár régi és újabb gép, ebből következően nem is értek hozzá amennyire szeretnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!