Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Csak nekem tűnik úgy hogy...

Csak nekem tűnik úgy hogy szinte minden énekes tv műsorban, főként a tv2-ben, cigány származásúak a nyerők? Talán olyan kevés magyar tud énekelni hogy nincsenek elegen egy műsorhoz?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt. Semmi bajom azzal, ha egy igazán tehetséges cigányt "kiemelnek" és megérdemeltem megnyeri akár a műsort. Engem az zavar, hogy már olyan, mintha előnyben részesülne az, aki cigány származású a magyarral szemben. Ha pl.: hasonló tehetségű magyar és cigány lenne döntős, biztos vagyok benne, hogy a cigány nyerne, semmiképp nem a magyar.
2013. jún. 16. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is feltűnt és semmi bajom nincs vele. A tehetség és a tudás nem származástól függ. Viszont azt meg kell említeni, hogy általában ezek a cigányok rossz körülmények között élnek. Be is mutatják a tv-ben, hogy honnan jöttek meg, hogy énekléssel akarják segíteni a családjukat. Az emberek megsajnálják és segíteni akarják őket. Legalábbis szerintem erre hajtanak a tv-ben, néha nagyon túl tudják dramatizálni a helyzeteket. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vannak akiket nem a tehetségük jutatott el oda ahova. De ez egyaránt igaz a cigányokra és a magyarokra is.
2013. jún. 17. 10:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát másnak is feltűnt a jelenség.Rádió műsorokban is megfigyeltem ezt.Egy napi műsorban aránytalanul sok a cigány énekestől származó dal.Ami még nem lenne baj,de sajnos van köztük bőven ami nélkülöz minden hozzáértést és tehetséget,ezért hallgatásra alkalmatlan,finoman fogalmazva.Hát nem tudom,talán így kellene megkedvelnem őket?
2013. jún. 17. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Esetleg példát is mondanál, hogy kik ezek a cigány emberek, akik ennyire tehetségtelenek?
2013. jún. 18. 14:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen,itt egy ilyen dal http://www.youtube.com/watch?v=8sLcjtf7j1M Ezt naponta többször is hallani lehet és ha nem vigyáz az ember,még elkezdi magában dúdolgatni!Borzasztó.Tehát, véleményem szerint, az hogy valakinek jó énekhangja van,az még nem elég.Ezeket nem kellene ráerőltetni a hallgatóra! Persze ez nem csak cigány származású, hanem minden előadóra értem.Nem rasszizmus az ha az ember védekezik az ízlésrombolás ellen.
2013. jún. 18. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt a benyomást próbálják ezzel kelteni az emberekben,hogy a lopkodáson,fémbegyűjtésen,verekedésen,élősködésen kívül néhány ritka kivétel máshoz is ért..
2013. jún. 18. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy igényesebb helyeken, az ízlésednek megfelelő dolgokat kellene nézned/hallgatnod...
2013. jún. 19. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt. Mikor Oláh Gergő bejutott a 12-be, már akkor megmondtam, hogy ő fog nyerni. Egy időben a határon túli magyarokat is nyomták.
2013. jún. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!