Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szeried hogy is van ez? :D

Szeried hogy is van ez? :D

Figyelt kérdés
Néha, mikor elküldök valakinek vagy megosztok valami művet fb.-on, (video, rajz, festmény), ami nem úgy sikerült, mint ahogy nívosan megálmodtam, de attól még jó lett (amennyire tőlem kitelik akkor) és tetszik is a másiknak. Sőt azzal jön, hgy neki nagyon tetszik, és bevágja, olyan tipikus'életbölcsesség' szerűen(amit már többször mondtak nekem), hogy "több önbizalmat mutassak", vagyis ne kritizáljam azokat. valahol ez igaz, és néha én is elégedett vagyok, bár úgy tartom, épp az a jobb, ha valakin látszik, hogy ismeri a hibáit, és az elégedetlenségében is lehet még önbizalom, így az mindig jobb.
2013. jún. 16. 17:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi! Rossz a billentyűzet miatt volt. "Szerinted..?"
2013. jún. 16. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján maximalista vagy. Ami persze jó, csak túlzottan látszik rajtad. Amikor dícsérik a képeidet, visszafogottan, szerényen reagálj, de ne kezdd el részletesen kritizálni képet, hogy ez így nem jó, meg azt a részletet sem pont úgy képzelted...
2013. jún. 16. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem kritizálom túlzottan, néha csak vicces utalásokat teszek arra, hogy elégedetlen vagyok vagyok vele, vagy rávágom, hogy nincs befejezve, és szoktam szépen is lereagálni, ha dicsérik:) pl. egy ismerősőmnek, amikor elküldtem, gyakran elégedetlenkedtem. Elmondása szerint ha nem mondom, ő nem figyel fel rá azokra a hibákra, amikről azt gondolom, később, idővel úgy is észrevenné.:))
2013. jún. 16. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és akkor megkapod a nyers véleményem:)
2013. jún. 16. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kértem a nyers véleményed, és nem ez volt a kérdés.
2013. jún. 16. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!