Nincsen kötött téma. Tulajdonképpen konkrét téma sincs, csak néhány nagyon kezdetleges alapgondolat.
Egyébként a sci-fit szeretem, de lehet több stílust vegyíteni.
Ja, meg azt jó, ha tudod, hogy 16 éves vagyok, de kérlek szépen ne egy hülye, mindent elcsesző szám alapján ítélj.
2013. jún. 2. 13:45
3/9 A kérdező kommentje:
Egy ideje nem írtam semmit (alig egy éve mondjuk, vagyis írogattam, de feladtam mindig), és most már nagyon úgy érzem, hogy muszáj, csak valahogy el kéne indulni...
2013. jún. 2. 13:46
4/9 MarkoG válasza:
engem is érdekelne :) bár én fantasy író vagyok...(van egy nagy ötletem de együl nem vihető végbe..:( )
2013. jún. 2. 18:07
5/9 Tulok Teréz válasza:
Milyen témában kellene írni? Ha verseket, meséket kell írni gyerekeknek, bordalokat és egyéb alkalmakra verseket felnőtteknek,akkor kérlek értesíts a zizizuza@freemail.hu címen!
2013. jún. 7. 13:46
6/9 Senki Márk válasza:
Érdekes ötlet, de hogy történne a dolog technikailag?
Netes kommunikáció, vagy összeülni valahol, mint egy íróklub?
2013. jún. 8. 12:04
7/9 anonim válasza:
Ennek a könyvnek a szerzôi nem is találkoztak, a leírásban szerepel. Talán ti is meg tudjátok oldani hasonló módon.:)
Én is fiatal vagyok, és kedvenc időtöltésem. a. könyv írá. s. A barátaim kérésére csak úgymond [lányregényeket] írtam de jó lenne ha valaki véleményezné őket tényleg. Ha írtel már akkor segíthetnél. Ha csak most kezdenéd akkor is :) Lécci válaszolj!
2013. jún. 8. 20:45
9/9 anonim válasza:
Én is nagyon szívesén írnék veled együtt.Én is nemrég kezdtem írni, de folyamatosan feladom és újra elkezdem...szóval talán ha közösen írnánk akkor az mindkettőnknek jobb lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!