Hassel könyveivel "hogy álltok"? Lenne néhány kérdésem.
- Ki a kedvenc szereplőtök?
- Melyik a kedvenc könyvetek?
- A Komisszárt és az OGPU-börtönt tényleg csak ilyen régi állapotban lehet megszerezni? Pl. antikváriumból, vagy a bookline-ról, ahol ők megszerzik neked antikváriumból?
- Szoktátok nézni a svenhassel.com-ot? (Ha nem, légyszi nézzétek meg rajta a szereplőket)és mondjátok meg, hogy szerintetek a képek alapján ki néz ki a legjobban!
-Egyéb dolog eszetekbe jut? (Cselekménnyel kapcsolatos dolgokat légyszi ne írjatok, mert még nem olvastam az összeset, csak az Eltörölni Párizst!-t , a Lánctalpakat, és a Pokoljárást. :) )
Szia, én vagyok a másik Svenes kérdés feltevője! :)
Elég régen olvastam őket, nemsokára akarom újra. A kedvenc szereplőt nehéz lenne találni: mindenkiben találtam oylat, amit lehetett nagyon szeretni, és mindenkinek kiderültek az indokai a tettei mögött. Nagyon szerettem a Légióst meg Papát, de hát a többieket is nagyon a szívembe tudtam zárni. :)
Kedvenc könyvvel ugyan így voltam, mindegyikben mást-mást szerettem.
Én régebben nézegettem az oldalt, sajnos a képeket nem lehet egyszerűen kibogarászni, hogy melyiken ki van. :D
A komisszárból nekem 2005-ös kiadás van meg, az mennyire számít neked újnak? :)
Az jut eszembe a cselekménnyel és a történetekkel, hogy nem mindegyik része igaz. Azt gondolom, hogy a történetek és a szereplők nagy része igaz, de mivel író, bizonyára csepegtetett itt-ott egy kis plusz izgalmat a dologba. Ezt igazolja az is, hogy sokszor ütköznek a hely-idő dolgai, két helyen kéne hogy legyen egyszerre. Ettől még mindig azt gondolom, hogy a legtöbb történet igaz - ami meg nem, annak is örülök, hiszen nagyon izgalmas és jók könyvek kerültek ki a kezeiből! Van egy könyv, már nem emlékszem nagyon, talán a Lánctalpak, ami egy átfogóbb képet adott a háborús élményeiről, és nem volt annyira egy részre specializálódva. Úgy gondolom, ez az a könyv, ami a legigazabb.
Szia!
A kedvenc szereplőm a Légiós, de igazából én is láttam szerethetőt mindegyikükben.
Kedvenc könyvet nehéz mondani, már régen olvastam őket. A Bajtársak, meg a Gestapo. Ezekre is emlékszem még a legjobban. De mindegyik könyv nagyon izgalmas volt. Csak egyet nem olvastam még el, mert nem találtam meg sehol.
Sajnos nem tudom, hogy honnan lehet megszerezni azt a két könyvet. A múltkor a Medicina könyvesboltban láttam 1-2 könyvet Sven Hasseltől, csak nem tudom már, hogy melyiket. Ott megnézheted, hogy megvannak-e.
Láttam már a svenhassel.com-ot, de már nagyon régen. Hát, én azokról a képekről nem tudom kinézni, hogy ki mennyire volt helyes :-)
Azt hallottam én is, hogy kicsit ki vannak színezve a történetek. De engem sem zavart, mert jók. Az jutott még eszembe, hogy a Lánctalpak-ból készült egy film is. Én még nem láttam, de majd meg szeretném nézni. Mondjuk állítólag nincs olyan jó, mint a könyv, Sven Hassel is azt mondta, hogy nem adja ugyanazt vissza, de valahogy akkor is érdekel. Ha téged is, akkor megkeresheted és nézd meg :)
Igen, van film is :-)
Ez az:
Csak nem tudom, hogy hogyan lehet letölteni, mert nem tudok angolul:D
Nem szerepelt Heide? :O A könyvben pedig benne van, ráadásul elég fontos szereplő. Akkor jól átvariálták a történetet a filmben...
Egyébként hogyan kell letölteni?
Sziasztok! :)
Első vagyok; én láttam már a filmet, hát mit is mondjak... alacsony költségvetés, gyenge sztori, a karakterek viszont nem rosszak, és Heide-t én is nagyon hiányoltam. Mindenesetre nekem nagy kedvencem lett, de csak mert a Sven könyvre épül. :D Egyébként nem nagy durranás, a tankjelenetek egyenesen nevetségesek néhol. (Tényleg NAGYON alacsony a költségvetés.)
A zenéje viszont azóta is a szívembe mar. Hiába is, nekem ezek a könyvek bibliák...
Hát nem tudom, hogy tudnám eljuttatti/kölcsönadni nektek a filmet... ha valaki tud ötletet, írjon. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!