Mit tegyek, ha most leszek okt. ban 13 és színész akarok lenni? Mi kell hozzá? Úgy tervezem hogy idén nyáron elmegyek vmi szakkörre, de hogy kezdjek neki? Vajon hány %%%%%-az esélye annak hogy híreszű színész leszek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 17:52
11/13 A kérdező kommentje:
Huhh... Hát ezzel rengeteget segítettél... De te is színésznek tanulsz, vagy honnan tudod ezt ennyire? o_O
2013. máj. 23. 14:10
12/13 anonim válasza:
Remélem valóban így van.
És nem, nem színésznek tanulok, hanem a képzőművészetire járok. De mivel a középiskolás (most már színházas) barátaim anno mind drámát tanultak, ezért úgymond az alapokkal én is tisztában vagyok. Meg láttam mivel szívtak rengeteget, húzós helyzetekben gyakran kisegítettem őket. Ezért van nagyon minimális rálátásom a dolgokra.
13/13 A kérdező kommentje:
nekem ma volt az anyák napja és én találtam ki a műsort mondhatom nagyon izgultam ;) és be kellett volna jönniük a lányoknak, de nem jöttek és rögtönöznöm kellett, de a vége jól sikerült :) csak most a kompetencia miatt is izgulok, mert jövőhéten írjuk és azt mondják beleszámít majd a felvételidbe :S és mi van ha nem lesz jó? :(
2013. máj. 23. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!