Mennyit ér a gobelinem?
Figyelt kérdés
magasság:120cm
szélesség:50cm
kora:kb.100év
Jó állapotban van!
Egy erdős tájat ábrázol,amin középen egy patak folyik és látható rajta egy őzike is.
2009. okt. 3. 10:01
1/7 anonim válasza:
Nagyon sokat. Egy ekkora goblen ha mai ,vagyis nem 100 éves, akkor is több tízezret ér, és nem tizen huszonezreket. Ott érdemes próbálkoznod, ahol gyűjtők is járnak, szóval úgy hirdesdt meg, hogy gyűjtők figyelmébe, vagy kimondottan ilyen kézimunka újságokban.
2/7 anonim válasza:
Sajnos a gobelinre mostanában alig van kereslet. Ha el is lehet adni egyet-egyet, mélyen áron alul. Az okát nem tudom. Tehát, aki készít, inkább saját magának tegye, mert a munkáját nem fizeti nem senki. Egyébként hivatalosan a gobelin egyetlen öltése /tehát anyaggal, fonallal együtt/ 150.-Ft!!!
3/7 anonim válasza:
150 Ft egyetlen öltésért nem sok??? Mert átszámoltuk, és akkor egy normál méretű kép (amit mondjuk anyum csinált) 22.000.000 Ft lenne.. Kicsit irreális, mert pl. egy 400 éves híres eredeti festmény sem kerül talán ennyibe..
4/7 anonim válasza:
Második vagyok. Ezt egy hivatalos értékelésen olvastam. Az ember elámul, ám ha a mögötte lévő munkát nézed, bizony elképzelhető. Persze ennyiért eladni lehetetlen.
5/7 anonim válasza:
Hát az igaz, hogy nagyon sok munka és idő van benne, de mégis irreális ez az értékelés..
7/7 anonim válasza:
kb 200-300 e. forintot ér, amúgy külföldön 150 ft/öltésért talán el lehet adni, magyarországon öltésenként kb 2-3 forintot szabad felszámolni MAX.
Üdv.: egy goblenes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!