Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek a tetoválás...

Szerintetek a tetoválás művészetét el elehet sajátítani olyannak aki nem sokat rajzolt de meg vannak a rajz készségei?

Figyelt kérdés
Úgy értem életében nem skat rajzolt,de ha rajolt egész jól sikerültek ahhoz mérten.Tehát ha gyakorolna akkor akár lehetne belőlle valami.Mennyi idő kell ahhoz hogy eldőljön hogy érdemes e vele fogalkozni e vagy sem?1 év alatt rendszeres gyakorlással rajzolással kiderülhet hogy valoban érdemes e vele foglalkoznia és fejlesztenie magát?
2013. máj. 15. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyszóval naiv művész vagy, mondhatni amatőr. Nem rossz az, de azt tartsd szem előtt, hogy a tudáshoz két dolog kell: tehetség és rengeteg gyakorlás. Ha csak az egyik van meg, a siker nem lehet teljes.

Hogy ahhoz, hogy valaki tetováló lehessen, mennyire kell jónak lenni, azt nem tudom, de egyetemek képzőművészeti szakaira nem vesznek fel olyan embert, aki tehetséges ugyan, de képzetlen. Hiába van érzéked hozzá, ha sosem tanultál anatómiát, satöbbit, akkor nem vagy a birtokában az alapvető tudnivalóknak.

(Szerintem mondjuk anatómiai ismeretekre a tetováláshoz is szükség van, hiszen ott kis kell néha embert rajzolni...)

2013. máj. 15. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha foglalkozol vele, akkor igen.
2013. máj. 15. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Öreg csóka vagyok, átéltem jó pár divathullámot, így bátran állíthatom, hogy nincs már annyi időd, hogy megtanuld a szakmát. Még ez a nyár elmegy, aztán újra a patyolatbőr lesz a divat. Inkább azt tanuld meg, hogyan lehet eltüntetni a sok majomról a tetkót. Na, annak van jövője!
2013. máj. 20. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!