Közös képet hogyan kell festnei?
közösens szeretnénk festnei egy képet,mind ketten tudunk festeni.
de nem tudom,hogy nem lesz-e ellentét a festés közben,és ha neki állunk milyen képet válaszunk? mert nem lehet akármit megfestnei közösen szerintem.
-Ne úgy csináljátok, hogy mondjuk te állsz a vászon bal oldalán, a "kollégád" pedig a jobbon, mert akkor a kép két fele teljesen külön stílusban fog elkészülni. Néha cseréljetek helyet, ne legyen olyan részlet, amelyet csak az egyikőtök fest meg. Mindketten dolgozzatok a kép minden részletével.
-Előre beszéljétek meg, hogy mi hogy lesz. Érdemes rajzolni egy vázlatot is, papírra.
-Olyan témát válasszatok, amely mindkettőtöknek ugyanannyira megy. Mondjuk ha neked a csendéletek a vesszőparipád, a másiknak pedig a portrék, ne portrét vagy csendéletet fessetek, mert látszani fog, hogy ez melyikőtök ötlete volt. Ha ellenben mindketten jók vagytok mondjuk tájakban, fessetek tájat!
Én még nem csináltam,de kíváncsi vagyok a véleményekre. Első válaszában sok igazság van szerintem.
Tervre és az,hogy a mindegyik fél az egész képen dolgozik segít egységesíteni a képet. Szerintem előbb egy kisebb dologban kéne megpróbálni, de ez lehet a terv egy részletének közös kidolgozása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!