Mi a nagy szám a Ludwig Múzeumban?
Most a pucér férfiak kiállítás a nagy szám.
Egyébként nem nagy szám. Igaz nem láttam ott sok kiállítást, de azok nekem nem tetszettek. De ízlések és pofonok, akinek a modern "művek" tetszenek, azok látogatják.
Azért teszik kiemelt helyre, azért nem egy elhagyatott garázsban van és azért keresik egyesek, mert... kedvelik a kortárs, modern művészetet. És abból is a fősodort. Ennyi. Kinek milyen az ízlése, mit szeret, mit kedvel.
(Én ritkán járok a Ludwigban, néha-néha, ha olyan a kiállítás, ami érdekel, akkor elmegyek, de inkább underground, kisebb kiállítóhelyekre, pincegalériákba és alkotóműhelyekbe járok. :) )
Más nagyvárosokban is vannak ilyen múzeumok, néhol több is, amik ilyen nagyok. Akkor itt Magyarországon miért ne lehetne?
Örülj neki, hogy bevételt hoznak a külföldi vendégek és/vagy a belföldi látogatók. Nem csak arról van szó, hogy ott fizetnek néhány belépőjegyet, hanem használják a tömegközlekedést, szállást keresnek, esznek-isznak, fogyasztanak... Ez végülis jó a városnak, nem? (És ha sok a látogató, akkor lehet pályázni mindenféle felújításra is, közterületek, épületek stb.) :)
"Tehát ilyen provokatív, modern, avantgarde, gizdaság?"
Hát menj el, nézd meg, aztán döntsd el, hogy igazak-e ezek a jelzők. Látatlanban ne ítélj. :) Azt is megértem, ha nem tetszik, és azt is, ha igen. Próbáld ki, a kíváncsiság nem öl, nem árt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!