Mondanatok olyan rajzfilmeket/filmeket/sorozatokat vagy igazabol barmit, amiben sok a feketehumor?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 00:23
11/13 anonim válasza:
Sok előttem szólóval egyetértek... A Monty Python filmjei, főleg az Élet értelme, illetve a Repülő Cirkuszuk (Monty Python's Flying Circus) tele van feketehumorral, és nagyon jó. Én a Fekete Viperát is nagyon szeretem, azt is érdemes megnézni, mert tényleg nagyon jó. Ajánlanám még az Angolkák (Little Britain [asszem így írják]) sorozatot, illetve a Halálos temetést, ami az egész egy temetésről szól, és nagyon abszurd, és szinte az egész feketehumor. Illetve ugye a fent említett rajzfilmek, a South Park, és a Family Guy, illetve a Cleveland Show. Jó szórakozást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!