Aktot festene rólad egy - számomra ismeretlen - festő. Belekezdenél?
Én sem.
Kísérő nélkül semmiképpen sem.
Mit tudtál meg erről a pasiról? Neve, eddigi alkotásai? Van egyáltalán?
Nem, gondolj a hollandiai magyar qurcalányok esetére. Csak dolgozni mentek ki, aztán elkapták, bezárták és elkábítótották őket, jól megb-zták őket és utána a pros-ik legaljább munkáját a kúr-t kellett végezniük.
Mit tegyél?
Keress festőnőt, aki fotó alapján készít aktot. A kutyámról készült kép fotó alapján, azon sem volt bugyi.
Nos ez jó kérdés. Én megértem a festőt,hogy igazi modellről akar festeni. Aki nem fest,az nem tudja,hogy hatalmas eltérés van fotó és igazi modell alapján festés között. Sokkal több dolog látszódik élőbe,egy fényképezőgépnek vannak korlátai,még a profiknak is,de a profi fotósok ezeket a korlátokat tudják kezelni.
Viszont szerintem is rizikós egyedül. Szóval jó kérdés, mert igazából én megértem a festőt is,ha tényleg az,hogy miért. Ráadásul egy profi modell sajnos mű, betanult mozdulatai vannak stb, szóval nem hiteles.
Sajnos nem tudom mi a jó megoldás,csak a fentiek miatt írtam és kíváncsi vagyok a hozzászólásokra,mert én is maszatolgatok és ki tudja.,
Azon vagyok, hogy nemet mondok, de nagy a kísértés.
Egyrészt anyagilag, másrészt vagyok olyan még :-), hogy szép kép lehessen.
Köszönöm a válaszokat, magam is ezt tanácsolnám másnak.
A helyszínre azért ügyelj. Egy lakás más kategória, mint egy elhagyottan álló ház.
És ha ott vagy, akkor mellékesen valahogy említsd meg, hogy van, aki tudja, hogy hol vagy. Esetleg telefonálj közben, és rendelj oda valakit, ha végeztek. Ezt csak el is játszhatod.
Előző: na nekem tesóm fotózott nőket,akik szerették volna szépnek látni magukat. A pasijuk viszont nem értette meg,mikor meglátta a fotót. Szerintem akkor is érdemes megbeszélni, hogy van egy ilyen vágyad. Lehet egy női festővel nem lenne ez probléma.
Keress pároddal női festőt.
Megbeszéltem a férjemmel, és meglepett, de örült neki!
Én is, hogy elég szépnek tart ehhez :-)
Bár lehet, csak a jutalék motiválta...
Szóval, együtt megyünk, először legalábbis.
Nem kereshetek női festőt, mert egyrészt az is lehet aberrált!! másrészt ez a lehetőség csak úgy adódott. Nem én ötletem volt, viszont megragadom. Majd, ha keresett modell leszek, válogathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!