Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Online versbírálat?

Online versbírálat?

Figyelt kérdés

Kb. 12 éve írok verseket, sokáig nem is gondoltam rá, hogy ezeknek a gépemen kívül máshol is helyük lehetne. Szemérmességből vagy nem tudom miért, a környezetemnek sem mutattam sokáig. Spontán beszélgetések közben böktem ki, hogy írok. Eddig több művelt, de laikus ember mondta (bár az egyik magyar szakot végzett), hogy jók, és hogy mozduljak velük valamerre.

Lehet, hogy hülye vagyok és túl önbizalomhiányos, de nekem a véleményük nem elég ahhoz, hogy irodalmi folyóiratoknak küldözgessem a verseimet. Előtte mindenképpen szeretnék egy cseppet sem elfogult, irodalomértő, "nem-laikus" véleményt. "Arcnélkül" hol, melyik honlapon kaphatnék ilyet?

A poet.hu-n elolvastam néhány verset, de nem ilyesmiket írok, és ha jól láttam, ott laikusok véleményeznek.

Köszi a válaszokat!

2013. ápr. 27. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de azt tudod, ugye, hogy bárhol megjelenik a neten, publiklásának számít (fórumon, fb-n is). Néha, pl. verspályázatoknál kikötik, még nem publikált lehet csak. Ismerősökön keresztül lenne jó bírálatot kérni.
2013. ápr. 27. 22:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt köszönöm, hogy leírtad. Az ismerőssel az a baj szerintem, hogy valamilyen irányban elfogult.
2013. ápr. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!