Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek meg lehetne...

Szerintetek meg lehetne itthon tanulni gitározni?

Figyelt kérdés

Van valamilyen könyv, vagy internetes oldal, ami segítene ebben?

Tudom, hogy egy tanárt semmi nem pótolhat, de most kíváncsi vagyok rá, hogy van-e valamilyen jó könyv, vagy bármi más :)

Köszönöm!

2013. ápr. 19. 20:47
 1/9 anonim válasza:
51%
Nézzél interneten videót és tádám xD
2013. ápr. 19. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

ötezer ugyanilyen kérdés van, ha ott nem találtál hasznos választ magadnak, akkor szerintem rajtad egy jó könyv sem segít, nulla önállósággal nehéz gitáron tanulni.

:)

2013. ápr. 19. 23:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Jajj, de okosak vagytok mindketten :')

Képzeljétek, láttam a többi kérdést is, csak gondoltam, hogy ide talán más emberek fognak válaszolni... és igazam lett, tényleg más emberek válaszoltak ide, csak egy cseppet hülyék :)

2013. ápr. 20. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
neem aranyom, nem mi vagyunk a hülyék, te kérdezel hülyeséget. ott az a rohadt google, utánanézel, meg az elmúlt 5millió kérdés között már leírták biztos sokszor, hogy ez hogy működik.
2013. ápr. 20. 12:17
 5/9 anonim válasza:
nem lehet!
2013. ápr. 21. 04:50
 6/9 Bogi Varkonyi válasza:
Ha sokat tanulsz gitározni!
2013. ápr. 21. 13:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én a 0-ról indulnék :/ Sem szolfézst, sem mást nem tanultam eddig. Úgyhogy talán min. 1-2 évig érdemes lenne tanárhoz járnom szerintem :/
2013. ápr. 21. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Magadtól is tanulhatsz valamit, de ha a kezdetektől beidegződnek a rossz dolgok, pl.: a tartás, később nagyon nehéz majd korrigálni és egy idő után ez fékező erővel fog hatni.

A zeneelmélet is fontos, de a legfontosabb, hogy a tanár repertoárja biztosítja a fokozatos és viszonylag gyors fejlődést, amely nélkül csak kínlódás a tanulás, vagy olyan nehézségű darabbal próbálkozol, amit csak gyenge színvonalon tudsz majd (vagy sehogy) prezentálni és elmegy a kedved az egésztől.

Amellett ugye, ha a matekban Neked kellene kitalálni a pithagorasz tételtől kezdve az összes egyenletet, képletet, nem hinném, hogy boldogulnál...

2013. ápr. 21. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó önismerettel, némi pedagógiai érzékkel (igen!), és persze kitartással, nyugalommal, alázattal, igényesen, meg csupa ilyesmi. Ezekből már egész jól következik, hogy nincs kapkodás, hogy tartasz kötelező részeket a gyakorlásod elejére-végére, hogy belül elismered a fejlődésedet minden egyes alkalommal, hogy képes vagy egyszerre tekinteni komoly, felelősségteljes munkaként, és felhőtlen játékként a zenélésre, és még rengeteg ilyesmi.

A legfontosabb, hogy az alapok kifogástalanok legyenek. Kéztartás, pengetés, alaptechnikák, némi száraz elmélet egybetűs hangokkal, némi dobvirtuozitás az ebédlőasztalon, csöpp hangszerészet, legalább a beállítások szintjén, és egy ici-pici "csakazértis!" :)

2013. ápr. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!