Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek ez festmény vagy...

Szerintetek ez festmény vagy fénykép?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 8. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
festmény
2013. ápr. 8. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Fénykép
2013. ápr. 8. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet mindkettő akár. Ha választani kell, inkább festmény, egy nagyon precíz és szép festmény. Kicsiben fényképnek tűnik, nagyobban pedig festménynek. Na most ez lehet egy módosított, mesterségesen homályosított, stilizált fénykép, szépiával vagy akármivel bevonva. De lehet egy nagyon szép és aprólékos, valósághű olajfestmény is. Ha eredeti, módosítatlan fénykép vagy festmény közül kell választani, akkor egyértelműen festmény. Így is inkább arra hajlok.
2013. ápr. 8. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár lehet festmény is , de én inkább fotónak gondolnám,ami kicsit effektezve van.
2013. ápr. 8. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem fénykép.

Samsung mobillal csinálták (az EXIF-je szerint), ami gyengébb fényviszonyok között (pl erdő) maga is csinálhat hasonlóan festményszerű elmosást. A zajszűrő szoftvere igyekszik eltüntetni a magasabb érzékenység okozta képzajt.

2013. ápr. 9. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Na igen,gyenge az érzékelő és nem bírja kezelni a fényviszonyokat ..
2013. ápr. 9. 11:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Annak volt igaza, aki a fényképre tippelt. Ez egy fénykép, és ahogy írta valaki, a samsung mobilommal csináltam a Gemenci erdőben. Semmit sem effekteztem rajta, egyszerűen ilyen lett. De szerintem is egy festményre hasonlít jobban, pont ezért kérdeztem meg, hogy ti hogy látjátok :)
2013. ápr. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!