Tudnátok olyan rajz műtermet ajánlani számomra ahol diákok is járnak ilyen tini korúak?
Figyelt kérdés
lehetőleg ne legyen drága és valami honlap vagy elérhetőségnek is nagy hasznát venném2013. ápr. 7. 22:03
1/3 anonim válasza:
Ahhoz azt is kéne tudni hogy hol laksz..Én tudok neked mondani Veszprémben..És olyat akarsz egyáltalán ahol tanítanak rajzolni? Vagy csak bemész aztán csinálod?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából mind2 jól hangzik de igen azt a fontos dolgot lefelejtettem hogy Budapestről lenne szó
2013. ápr. 12. 15:20
3/3 anonim válasza:
Hát a neten én egyből találtam egy olyat hogy városligeti nyitott műterem..De ugye Veszprémi vagyok ugyhogy többet nemtudok segíteni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!