Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy lehetnék én is híres költő?

Hogy lehetnék én is híres költő?

Figyelt kérdés
Versekben illetve rövid regényekben szeretnék sikert elérni. Hol jelentessem meg műveimet? Hogy érhetnék el olyan sikereket, mint Petőfi, Ady..?

2013. márc. 13. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek a képességek vagy megvannak benned, vagy nincsenek.

Költőképző nincs. Lehet valaki költő akkor is, ha történetesen a közgázra jár, vagy kazánkovács. A költői véna, az számít.

2013. márc. 13. 21:34
 2/4 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Mostanában már nincsenek híres költők, verset sem nagyon olvasnak. Menj inkább dalszövegírónak, akkor lesz közönséged.
2013. márc. 13. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Megmondta Petőfi: "A költő nem lesz, hanem születik". Ha annak születtél, az leszel, de lehet, hogy csak az utókor számára. Viszont addig is fölrakhatod a verseidet valamilyen közösségi oldalra. Dalszövegírónak lenni az siker tényleg. Könyvet kiadhatsz, ha van pénzed, aztán majd a kirakatokban meglátod, hogy eladják-e jó áron, vagy csak leértékelve, de akkor sem veszik meg.
2013. márc. 14. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Első, egyrészt nincs igaazd, mert a fogások tanulhatók.

Pl. ezeken a blogokon tök jó tanácsokat adnak:

[link]

[link]

És a kérdező nem is azt kérdezte, amit mondtál.

Kérdező: a lényeg szerintem, hogy küldj verseket pályázatokra, de ne gagyikra, nem olyanokra, ahol komoly antológiákba kerülhetsz, küldj irodalmi folyóiratoknak, és próbálkozz verses kötettel. nagyon híres nem leszel, de irodalmi körben elérhetsz sikert, ha valóban jó vagy.

2014. szept. 9. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!