Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan fejlesszem a filmkritik...

Hogyan fejlesszem a filmkritikusi képességem?

Figyelt kérdés
Kitaláltam, hogy az új hobbym a filmkritika írás lesz, imádok írni, tudok helyesen is, fogalmazással volt/van egy ici-pici gondom :) (mindig elkapkodom, agyban előrébb járok mint írva) a szókincsem is elég nagy, csak nem tudom hogy kezdjek neki ennek az egésznek. :)
2013. febr. 24. 03:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A filmeket ne egyhuzamba nézd meg, hanem blokkokban és minden blokk után gondolkodj, foglald össze, hogy mi történt. a Filmben megjelenő szimbólumok jelentésére is gondolj. Írj véleményt az adott blokkról hogy téged mi fogott meg benne összességében éd írj külön-külön a karakterekről is.
2013. febr. 24. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el blogot vezetni.
2013. febr. 24. 10:24
 3/3 anonim válasza:
olvass JÓ kritikusokat. nem sok van belőlük, de azért akad néhány!
2013. febr. 25. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!