Charlos0813 kérdése:
Miért nyerte el szinte az összes létező díjat a "The Aritst" c. fekete-fehér néma film?
Figyelt kérdés
#némafilm #the artist
2013. febr. 19. 19:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem abban rejlik a sikere titka, hogy itt vagyunk a modern technika csúcspontján (jelenleg, 5 év múlva ez is elavult lesz) és erre készítenek egy némafilmet. Az újítás hatása, ugyanakkor az, hogy egy kb. 100 éves módszerhez folyamodik a rendező.
2/4 anonim válasza:
Nem nyert el minden létező díjat. Amit nyert, az azért mert jó film. Számítógépes effektek nélkül is.
3/4 anonim válasza:
Mert egy olyan kort idézett vissza, amikor nem voltak széttolva a filmek effektekkel.
Csak látod az embereket, mindenféle külsejűt, szóval nincs az az érzésed, hogy ők tökéletesek, te meg nem.
Én vasárnap láttam először, ritkán nézek filmet, de ez nagyon bejött.
4/4 anonim válasza:
A múlt héten láttam én is először a filmet. Fanyalogva ültem le a tv elé,és megdöbbentem mennyire élveztem. Csak mert FILM volt. Semmi trükk effekt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!