Mennyi ido alatt tanulhatok meg hegedulni?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, zenei alapjaim megvannak, ismerem a kottát, már tudok zongorázni és furulyázni de most hegedulni szeretnék...elsosorban népzenét akarnák játszani...mennyi ido alatt tanulhatnák meg?2013. jan. 16. 13:01
1/3 anonim válasza:
hegedülni nem tart olyan soká megtanulni, de amíg a hangja elér egy bizonyos szintet, amikor jónak lehet nevezni, az nagyon sokáig tart :)
2/3 anonim válasza:
azt hiszem 6 vagy 9 év az alapképzés egy (állami) zenesuliban. mondjuk 21 évesen korrekt alapokkal azért fel lehet gyorsítani a folyamatot :) sok sikert és kitartást.
3/3 anonim válasza:
ja meg hogy népzene...hát az látod egy jó kérdés. más mint a klasszikus-hegedű tanulás, de szerintem legalább olyan nehéz. habár ha az alapokat nézzük gondolom ugyan azok. szerintem érdemes először csak a hegedűben gondolkodni majd később áttérni esetleg a népzenére is. mint például a szaxi előtt is ajánlatos klarinétozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!