Szoktatok eredeti zenei CD lemezt venni?
Na én meg pont a közelmúltban kezdtem újra cd-ket beszerezni használtan, olcsón, régen nem volt pénzem cd-lejátszóra és a méregdrága cd-kre. Persze csak a számomra zenei értékkel bírókat szerzem be. Például a 90-es években több mixalbumot is kiadtak, amiket itthon egyáltalán nem lehetett kapni, és ma sincsenek fent a neten ebben a formában.
Ráadásul cd-t hallgatni egy rendes hifi tornyon még mindig jó érzéssel tölt el, pedig nem vagyok öreg.
Szia! Én megveszem azokat, amiket igazán szeretek, bár egyre kevesebb a CD bolt, és sajnos egyre messzebb kell mennem értük (nem Budapesten lakom, hanem egy kisvárosban). Volt egy kedvenc CD boltom, de az megszűnt sajnos, pedig sokan szerették. A kedvenc együttesemtől 2 híján az összes CD-jük megvan, pedig kb 15 CD-t kiadtak eddig, és még a szóló lemezik is majdnem mind megvannak. De más lemezeket is veszek, sőt, néha még magam is kiírok lemezre összegyűjtött dalokat, de ez ritka.
19/L
Az utóbbi 5 évben 7-et vettem. De egyiket sem magamnak, vagy ajándékba veszem őket vagy a munkámhoz (amatőr színtársulatban szoktam rendezni) kell.
Magamtól sajnálnám, túl drágák. Az nálam nem szempont, hogy a lakás dísze lehetne egy album...
Én minap gondolkodtam rajta hogy venni kéne, kb 3-4 CD van ami számomra kedves, úgy az elmúlt 10 évre visszatekintve. Ugyanez igaz a DVD filmekre, ott is 3-4 film, ezeket be is szereztem viszonylag olcsón 1000-2000 forintért (az eredetit). Viszont a CD-k szerintem még most is baromi drágák, egy ezelőtt 12 évvel kiadott lemez még mindig 4 ezer forint határát súrolja...
Emlékszem mikor kicsi voltam akkor mennyire ment a CD/kazetta biznisz, rengeteg kazettám volt, és most is olyan nosztalgikus ezeket elővenni és mondjuk megnézni a borítóját. Más kérdés h ezeket már nem tudom hallgatni, mert se hifim, se kazettás magnóm :)) Úgyhogy marad sajnos a laptopos- mp3as zenei letöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!