Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek az Én,...

Mi a véleményetek az Én, József Attila című musicalről?

Figyelt kérdés
Őszintén rám semmilyen hatással nem volt. Posta Viktor József Attilaként sajnos túl kevés ahhoz, hogy megidézze József Attila szellemiségét, vagy költészetét. Túl művi az egész. Nem mondom jó, hogy tettek bele a költőtől verseket, de ez sajnos nem javít a produkción. Ebből nem kapunk képet arról, milyen is volt igazából József Attila. Vélemények, ellenvélemények.
2012. dec. 28. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Még sajnos nem láttam, de Nagy Sanyival szeretném inkább megnézni, én őt jobban szeretem.
2012. dec. 28. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem filmben vagy színdarabban jobb lett volna. A musical valahogy nem illik József Attilához, viszont a zenész táncos darabok sokkal nagyobb jegyeladást produkálnak. Amúgy annyira nem illett ez a fazon a költőhöz, hogy az már nevetséges.
2012. dec. 28. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Sajnos egyet kell, hogy értsek. Egyik kritikus írja is róla, hogy önálló darabként megállta volna a helyét, de nem akkor ha József Attilát akarják eljátszani.

2012. dec. 29. 00:36
 4/5 anonim válasza:

Engem teljesen magával ragadott, megérintett. Én eddig négyszer is láttam, különféle szereposztásokban. Szerintem Nagy Sanyihoz nem illik ez a szerep, annak ellenére, hogy nagyon szeretem, a véleményem az, hogy nem játszott jól. A verseket nem hangsúlyozta, csak eldarálta...

Victor sokkal jobb volt, kifogástalan.

A női szereplők pedig mind nagyon ügyesek. A darab színvonalas, emlékezetes, látványos, megható. Csodálatos megemlékezés József Attiláról, akit egyébként nagyon szeretek.

2012. dec. 30. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Én rosszul vagyok Posta Victortól (miért kell c-vel írnia a nevét??) szóval nálam egyértelműen a Nagy Sándor féle szerepeosztás a nyerő. Szerintem fantasztikusan visszaadja azt, hogy milyen lehetett a költő. Nekem nagyon tetszett. :-)
2013. jan. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!