Mi a véleményetek a zeneművemről?
2012. dec. 27. 11:27
1/9 anonim válasza:
nekem egyházi sci-fi hangulata van, mint valami filmaláfestő zene. pl. a gabonamezőre épp leszállt egy ufó valami üzenettel a ház mellé, a házban keresztények éltek épp meghitt családi életet.
2/9 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy hány éves vagy és milyen zenei tanulmányaid voltak eddig.
3/9 anonim válasza:
Merthogy: sok benne a konvencionális megoldás, de ha fiatal vagy és nem tanultál még mélyebben zeneszerzést, akkor ez több mint biztató!
4/9 Lilaecset válasza:
Nekem az a kép jelenik meg amikor egy gyilkos közeledik az áldozatához..Vagy szédülés..én szédülök.
5/9 anonim válasza:
Szerintem gyilkosok és sci-fi helyett inkább beszéljünk hangnemekről, ritmusról, összhangzatról...
6/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok (15F),most a galántai gimnáziumba járok.Mikor szabadidőm van ,műveket elemzek.Álmom:elismert zeneszerzővé válni.Ez a 2.komolyabb művem .Most dolgozok a 3.-on.
2012. dec. 28. 12:43
7/9 anonim válasza:
Galánta? Egyenesen Kodály nyomdokában? Ez szép.
Ha 15 éves vagy és ez a második műved, akkor azt kell mondanom, hogy nagyon tehetséges vagy. Hogy állsz a zongorával?
8/9 anonim válasza:
Egyébként anyukám is a galántai gimnáziumba járt, aztán énektanár lett belőle. Belőlem meg amolyan félhivatásos zenész. Úgyhogy már csak ezért is örülök neked.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nagy öröm ezt hallani,hogy ismeritek Kodály lakóhelyeit.Hát bizony,nyomdokaiba.Minden nap,amikor besétállok a gimnáziumban,meglátom az ő mellszobrát,és álmodozom,hogy egyszer majd talán rólam is készítenek egy hasonlót.Zongorával:Hát jártam a zenesulin 4-5 évig,de az nem volt semmi komoly(mert nem voltam szorgalmas még akkor),mondhatni,hogy autodidakta vagyok.Igen? :)Fuha,hát amilyen örömet most öntötök belém.Hát nem számítottam ilyen pozitívumokra,ahhoz képest,hogy milyen arrogáns emberek szoktak itt lenni. az anyukád is ide járt? :)Mond csak,ha nem titok ,mi az édesanyukád neve?! :)Az én nevem Kozma Ferenc
2012. dec. 28. 14:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!