Azért, hogy valami jót is mondjak, a szögek, ahonnan fotózol, jól el vannak találva, az ügyi!!:)
2012. nov. 30. 18:41
22/32 anonim válasza:
maga az elképzelés, és az ötletek annyira tényleg nem rosszak, sőt nekem tetszenek is. viszont túl sok rajta az utómunka, és ez sokat levesz az értékükből, ahogy előttem is párant már említették.
2012. nov. 30. 20:10
23/32 anonim válasza:
ja, és érdekelne, hogy miért itt kérdsz véleményeket a képeidről, és a szépségedről...13 éves vagy...az ilyen dolgokat a barátnőiddel beszéld meg, mert itt szerintem nem sok embert izgat az, hogy nem volt még senki beléd szerelmes. 13 évesen mit vársz? komoly kapcsolatot? fiatal vagy. fogd fel.
2012. nov. 30. 20:12
24/32 anonim válasza:
mar nem azert,de azert van ez az oldal h aki amit akar, megkerdezze...nem ertem miert kell rogton leoltani ezt a "gyereket" nem csinalt semmi rosszat 0.0" mitobb,nem erdeklodott a sajat szepsege felol :oo velemenyem ennyi:)
2012. dec. 1. 08:11
25/32 anonim válasza:
utolsoo voltaam a kepekhez hozzafuzes: nehanyat el tudnek kepzelni falikepnek is*-* :)))
2012. dec. 1. 08:14
26/32 anonim válasza:
Magyarul tanulj meg, aztán fotózkodj. Gáz ez így.
2012. dec. 3. 02:22
27/32 anonim válasza:
Céltalanul széteffektelt, giccsfotók, technikailag szinte mindben van hiba, témaválasztás nulla. Tipikusan "minden kezdő lefotózza" témák. Én ezekben semmi extrát nem látok, ha csak nem az effekteket amik viszont inkább ártanak mint használnak.
24/F
2012. dec. 3. 08:20
28/32 anonim válasza:
Szerintem használj effekteket bőven, majd úgyis kinövöd. Ha nem, akkor meg miért ne hasznélnád őket. De a lényeg úgysem az effekthasználat. Kísérletezz magával a nyersannyaggal sokat, hogy effektezés nélkül, csak a gép fizikai beállításaival milyen effekteket tudsz elérni. Próbáld ki, hogy a kompozíciók milyen hatást keltenek benned. Miben más ugyanaz balrarendezve, és jobbra. Az aranymetszésbe helyezett téma mennyire más, mint a középre rakott. Szal kísérletezz, és az effekteket ne hagyd el, amíg fontosnak érzed, de talán rájössz, hogy a tanulásban gyakran elvonja a figyelmedet. A többieknek semmi köze nincs hozzá, hogy gazdag-e az apukád, és milyen gépet ad alád. Amúgy meg addig sem az LSD-t tolod, amit szintén ki lehetne fizetni apu lovettáján. Pedig az LSD néha segít a fotózásban. (saját tapasztalat) De egyszerűen nem éri meg.
2012. dec. 15. 00:59
29/32 anonim válasza:
Amúgy a képjeid EXIM-jében nincs benne, milyen géppel nyomulsz. Meg szabad kérdezni?
2012. dec. 15. 01:00
30/32 anonim válasza:
Már lassan 9 éve csinálom és ezek a képek SZUPEREK én amúgy a PROFI fotósok közé vagyok besorolva és 3 dolog van amit ne felejts el:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!